Ambiacva-RI facebook Ambiacva-RI instagram

 

 

Conferința  Biotehnologiile/ Provocări și contribuții în domenile sănatate, schimbări climatice, securitate alimentară.

 

Societatea Română de Bioinginerie și Biotehnologie (www.srbb.ro), afiliată la Federația Europeană de Biotehnologie  (FEB) în parteneriat cu Institutul Național Cercetare-Dezvoltare pentru Științe Biologice (www.incdsb.ro) vă invită în data de 20 iunie 2024 la conferința  Biotehnologiile/ Provocări și contribuții în domenile sănatate, schimbări climatice, securitate alimentară.

Evenimentul va avea loc in sala senatului a Universității Naționale de Știință și Tehnologie Politehnica București.

Tematicile abordate de către lucrările prezentate in c adrul conferinței sunt următoarele:

·         Biotehnologii agricole si alimentare

·         Bioinginerie si bioprocesare in biologie si medicină

·         Biotehnologii in obtinerea de materiale avansate

·         Biotehnologii de mediu

 

Trimiterea rezumatului lucrărilor cu care doriți să participați, in limba română și engleză, se pot trimite până la data de 30 martie 2024 pe adresa [email protected]

 

 

INVITATIE LA EXPOZITIA GREEN ENERGY EXPO&ROMENVIROTEC 2024

 

In perioada 11-12 aprilie va avea loc evenimentul  Green Energy Expo & Romenvirotec 2024. Acest eveniment prestigios va avea loc în pavilionul B2, Romexpo, și promite să fie o reuniune remarcabilă a liderilor din industrie, parteneri, clienți și viitori colaboratori care împărtășesc o viziune comună pentru un viitor durabil.

 

Pe măsură ce lumea se confruntă cu provocări stringente de mediu, a devenit din ce în ce mai imperativ pentru noi să explorăm în mod colectiv soluții și inițiative inovatoare care să conducă tranziția către surse de energie mai curate, mai ecologice și practici de mediu durabile. Green Energy Expo & Romenvirotec 2024 servește ca o platformă esențială pentru promovarea dialogului, împărtășirea perspectivelor și crearea de parteneriate semnificative care ne vor propulsa către un viitor mai durabil și mai rezistent.

Vă rugăm să vă înregistrați online cât mai curând posibil pentru a vă asigura locul la acest eveniment de referință. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de informații suplimentare, vă rugăm să nu ezitați să contactați organizatorii ([email protected])

Expoziția este deschisă vizitatorilor după cum urmează:

11-12 aprilie 2024: 10:00 - 18:00

13 aprilie 2024: 10:00 - 16:00

 

 Vă mulțumim că ați luat în considerare invitația noastră și așteptăm cu nerăbdare onoarea prezenței dumneavoastră la Green Energy Expo & Romenvirotec 2024.

 

 

 

 

DOWNLOAD INVITATIE

 

 

 

 

 

 

 

 

PLANUL DE IMPLEMENTARE PENTRU MAREA NEAGRA

 

In data de 4 mai 2023, Dr.   Manuela Sidoroff, președintele Societații Române de Bioinginerie și Biotehnologie a participat la lansarea Planului de Implementare pentru Marea Neagră (SRIA- Seas, Rivers, Islands and Costal Areas) la Parlamentul European.
Planul de implementare SRIA are ca scop protejarea habitatului unic care este Marea Neagră prin susținerea sectoarelor  marine care vor stimula creșterea albastră și implicit crearea de noi locuri de muncă.
SRIA propune să se  abordeze  provocările fundamentale ale Marii Negre, să se promoveze  economia albastră, să se construiască  sisteme de sprijin vitale și o infrastructură inovatoare de cercetare, să se îmbunătățească și să dezvolte capacitatea educației.  SRIA va fi un ghid de lungă durată pentru a cataliza noi idei și inovații către și cu comunitate și regiunile adiacente, instrumentele  și actorii Marii Negre.